Kik vagyunk

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Az InterLanguage Nyelvi Központot nemzetközi egyetemen oktató tanárok alapították 2003-ban, melyet 2005 óta Balogh Boglárka vezet. Cégünk fő profilját a magánszemélyeknek és vállalatoknak tartott nyelvtanfolyamok jelentik, de emellett időszakosan egyéb speciális tanfolyamokat is szervezünk. Erősségünk a választható nyelvek széles skálája, specialitásunk a közvetítő nyelven történő oktatás.

Minden tevékenységünkben elsődleges célunk a minőségi, egyénre szabott, flexibilis szolgáltatás biztosítása. Ezt szem előtt tartva alakítottuk ki nyelvtanfolyamaink szerkezetét, vállaljuk az igényeknek maximálisan megfelelő tananyagok összeállítását és kínáljuk fordítási és tolmácsolási tevékenységünket. Az eredményességet jól felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink – tanáraink, fordítóink, tolmácsaink – garantálják.

Jelentkezését várva, tisztelettel,
Balogh Boglárka
ügyvezető igazgató

Az InterLanguage tevékenységének négy alappillére:

1. Nyelvtanfolyamok
2. Országismereti tanfolyam és nemzetközi kommunikációs tréning
3. Nemzetközi állásinterjú tréning
4. Fordítás és tolmácsolás

Tanfolyamaink célja a nyelv a nyelvek alkalmazásközpontú elsajátítása illetve a nyelvtudás speciális ismeretekkel történő bővítése.

1. Nyelvtanfolyamok

  • 36 nyelv
  • Kezdőtől a felsőfokú szintig
  • Egyéni és kiscsoportos oktatás
  • Minden korosztály számára
  • Flexibilis órarend
  • Budapesten, vidéken és kihelyezett vállalati tanfolyam keretein belül

Tanfolyamaink fő célkitűzése a kiemelkedő hatékonyság, melynek alapja a résztvevők igényeinek maximális figyelembevétele.
Speciális nyelvtanfolyamaink a nyelvtudás gyakorlati használhatóságát célozzák meg növelik a különböző élethelyzetek követelményeinek megfelelően.
Szaknyelvi tanfolyamaink a tanulmányok, vagy a munkavégzés során nélkülözhetetlen nyelvtudást biztosítják:

  • Külföldön letelepedni vágyóknak
  • Érettségire, vagy nyelvvizsgára készülőknek
  • Turistáknak

2. Országismereti tanfolyamok

Országismereti tanfolyamaink, az országok és kultúrák jobb megismerését szolgálják. Üzletemberek számára különösen hasznos lehet nemzetközi kommunikációs tréningünk, mely a kultúrák közötti különbségek terén nyújt fontos ismereteket.

3. Nemzetközi állásinterjú tréningek

A külföldön munkát vállalni kívánóknak szánjuk magyar nyelvű, gyakorlati ismeretekre építő nemzetközi állásinterjú-tréningünket. Kínálatunkban szerepel ugyanakkor egy angol nyelvű állásinterjúra felkészítő speciális nyelvtanfolyam is.
A belföldön munkát keresőknek állítottuk össze magyar nyelvű állásinterjú-tréningünket, mely elméleti és nagy mennyiségű gyakorlati tapasztalat átadásával segíti elő a sikeres álláskeresést mind kezdő munkavállalók részére, mind munkahelyet váltóknak és magasabb beosztásba vágyóknak.

4. Fordítás és tolmácsolás

Fordítási és tolmácsolási szolgáltatásunkkal készséggel állunk mind cégek, mind magánszemélyek rendelkezésére.