Magyarul nem beszélőknek

Magyarországra látogató és hazánkban élő, de magyarul nem beszélők számára a következő ajánlatot állítottuk össze:

 Magyar nyelvtanfolyamok

Magyar nyelvi kurzusaink kezdőtől felsőfokú szintig biztosítják a használható nyelvtudás megszerzését igény szerinti közvetítő nyelv alkalmazásával, egyéni és kiscsoportos formában, flexibilis órarenddel.

A tanórák vagy Nyelvi Központunkban, a Belvárosban, vagy kihelyezett, vállalati kurzusként, megegyezés szerinti helyszínen kerülnek megtartásra.

Bővebb információ  Magyar nyelvtanfolyam oldalunkon

Magyar nyelvtanfolyamok külföldieknek Interlanguage Nyelviskola Budapest

Nem csak ábránd!

   36 nyelv különböző közvetítő nyelveken oktatva

Tapasztalataink szerint a magyarul nem beszélő budapestiek körében egyre gyakrabban merül fel az igény más nyelvek elsajátítására magyarországi tartózkodásuk alatt. Nekik kínáljuk választható közvetítő nyelven tartott tanfolyamainkat 33 nyelvből. Tanulhatnak nálunk pl. németül angol közvetítő nyelven, oroszul német közvetítő nyelv segítségével, vagy éppen portugálul francia közvetítőnyelven.

Tanfolyamainkat minden szinten kínáljuk, egyéni és vállalati ügyfelek részére is.

Bővebb információ  Nyelvtanfolyamok magyarul nem beszélőknek című menüpontban

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani két kedves kollégánk frissen megjelent magyar nyelvkönyvét, mely méltán számíthat nagy sikerre a magyarul tanulók körében.

Kiss Gabriella−Molnár Ilona: Jó szórakozást magyarul!

Az olvasókönyv azoknak a magyarul tanuló külföldieknek készült, akik már középhaladó szinten vannak, elsajátították a nyelvtani alapokat, és fejleszteni szeretnék olvasási technikájukat, szövegértési készségü-ket, illetve szókincsüket.

Azoknak is javasoljuk a könyvet, akik B1−B2 szintű ECL nyelvvizsgára készülnek.

Magyar anyanyelvű diákok szintén használhatják szövegértési feladatok gyakorlására.

Interlanguage Nyelviskola Jó szórakozást magyarul

A könyv 10 fejezetében 110, különböző stílusú történet található; a humoros, izgalmas, országismereti elemeket is közvetítő, szépen illusztrált szövegekhez a megértést ellenőrző, változatos feladatok kapcsolódnak. A fejezetek sorrendje a fokozatosság elvét követi: a rövidebb, egyszerűbb szövegektől halad a nehezebbek felé.

A megoldások az egyes fejezetek végén találhatóak.

Bővebb információ: a www.joszorakozastmagyarul.hu