Nemzetközi állásinterjú

Legyen Ön is sikeres a munkavállalásban a nemzetközi munkaerő piacon!

Kifejezetten ajánljuk kurzusainkat külföldi cégeknél elhelyezkedni kívánó munkavállalók részére, és mindazoknak, akik külföldön szeretnének munkát vállalni. Tanfolyamunk részletes betekintést ad az állásinterjút megelőző felkészülési szakaszba, bemutatja az állásinterjúkat, és felkészít az állásinterjún történő sikeres helytállásra. A kurzus bemutatja a munkahelyi kultúra nemzeti sajátosságait, és a munkahelyi protokollt. A kurzus végén próbainterjú lehetőséget biztosítunk.
Külön speciális tematikájú tréning áll rendelkezésre a kezdő munkavállalók és a munkahelyet váltók számára.

Tanfolyamaink előadója több, mint tíz éve foglalkozik stratégiai HR-el különböző nagyvállalatoknál. Két zöldmezős beruházás keretei között megalapított vállalat teljes HR rendszerét építette fel nulláról, beleértve a toborzás-kiválasztási-, oktatási-, javadalmazási-, karrierfejlesztési-, és egyéb HR rendszereket.

Munkajogi szaktanácsadóként nap, mint nap foglalkozik a munkajogviszony létesítésének, fenntartásának és megszűnésének kérdésével, a munkavállalók és munkáltatók jogaival és kötelezettségeivel.

Gyakorló szakemberként nem csak a fent említett kérdések elméleti hátteréről rendelkezik ismeretekkel, hanem volt alkalma azok gyakorlati oldalát is behatóan tanulmányozni. A pro-aktív álláskeresés elkötelezett szorgalmazója.

Tréningjeink célja, hogy a résztvevők kezébe a gyakorlatban is alkalmazható eszközöket adjon a sikeres álláskereséshez. A kurzus végén hallgatóink tudni fogják, hogy az interjú során az asztal másik oldalán ülő HR-es milyen szempontok alapján bírálja el jelentkezésüket, milyen szemmel olvassa motivációs levelüket, vagy önéletrajzukat.

 A tréning témái között szerepel többek között:

– Proaktív álláskeresés
– Az állásinterjú az interjúztatók szemével
– Béralku
– Munkajogviszony, munkaszerződés