Nemzetközi üzleti kultúrák közötti kommunikáció

Interlanguage-Business

 Legyen Ön is sikeres a kultúrák közi üzleti kapcsolatokban!

Ha szeretné áthidalni a kulturális különbségekből fakadó különbségeket, elősegíteni a sikeres nemzetközi üzleti kapcsolatfelvételt és biztosítani a hosszú távú partneri kapcsolatokat, jelentkezzen kurzusainkra!

JAPÁN

Kurzusunkat kifejezetten ajánljuk üzletembereknek, akiknek cége Magyarországon vagy az anyaországban működő japán vállalatokkal áll üzleti kapcsolatban.

Tanfolyamunk bevezetést ad a sikeres üzleti tárgyalásokba, bemutatja a kultúrák közötti különbségeket, felhívja a figyelmet a japán protokoll és etikett alapvető szabályaira és betekintést ad a japán vállalati hierarchiába.

Óraszám: 6 óra vagy 12 óra

Japán szakértőnk majd húsz évvel ezelőtt kezdett behatóan foglalkozni a japán nép kultúrájával.

Ez irányú tanulmányai befejezését követően hosszú éveket töltött a távol-keleti országban, ahol széleskörű tapasztalatokat szerzett az egyetemek-, és a munka világában egyaránt. Már ekkor elkezdett foglalkozni a két kultúra különbözőségével, mely témában állandó rovat vezetésére kérték fel az egyik japán havilapban.

Magyarországra való visszatérését követően vezető pozíciókat töltött be japán tulajdonú nagyvállalatoknál. A management részeként végigélt majd 10 év alatt rendkívül intenzív tapasztalatokat szerzett a japán üzleti, valamint üzletviteli és kommunikációs kultúrában, kultúráról, kultúra által…

Jelenleg e témájú könyvén dolgozik.