Júniusi fókusznyelv: Svéd

Ebben a hónapban a svéd nyelvet helyezzük előtérbe! Most 10% kedvezmény adunk júniusban minden beiratkozónak a svéd nyelvtanfolyamok árából!

Áraink

Tanuljon nálunk nyelvet kis csoportos formában vagy egyéni képzés keretében! Nálunk a legnagyobb csoport létszám 4 fő, mely minden résztvevő számára biztosítja azt, hogy a tanórák során lehetősége legyen a beszéd gyakorlására is és elősegíti azt is, hogy a tanári figyelem minden tanulóra egyaránt irányuljon.

Két fős és egyéni képzéseink során a résztvevőknek még több lehetősége nyílik az órai aktív gyakorlásra és ezáltal a gyorsabb nyelvi fejlődés elérésére, valamint a tananyagot is személyre szabottan tudjuk alakítani. Szeretné, hogy a befizetett tanfolyami díja hatékonyan megtérülő befektetés legyen? Ennek garanciája, ha egyénileg vagy kis csoportban tanul.

Képzési díjainkról az alábbiakban tájékozódhat:

Egyéni tanfolyamok esetén egy 45-perces tanóra alapdíját adtuk meg.
Míg a csoportos képzések esetén egy 24 tanórás tanfolyami modul 1 résztvevőre levetített alapdíját találja a táblázatban. 

Az alábbi árak nyelvenként változhatnak, valamint emelt díjszabás alá tartoznak szaknyelvi és speciális tanfolyamaink, illetve közvetítőnyelv felhasználásával tartott képzéseink. 

Mivel a táblázat adatai tájékoztató jellegűek, így az Ön által kiválasztott tanfolyam pontos díjazásáról kérem érdeklődjön munkatársainknál!

Tanfolyam
típusa

Kezdőtől B2 szintig

B2 szint felett

Egyéni
órák
(1 x 45 perc)

7.100 HUF-tól 7.900 HUF-tól

Csoportos tanfolyam 2 fővel
24 tanóra
(24 x 45 perc)

95.000 HUF-tól 105.000 HUF-tól

Csoportos tanfolyam 3-4 fővel 
24 tanóra
(24 x 45 perc)

75.000 HUF-tól 89.000 HUF-tól