Nyelvtanfolyamainkról az alábbi tartalomjegyzék segítségével tájékozódhat.

Kezdés

Nyelvtanfolyamaink az egész év során elérhetők. Jelentkezését követően azonnal megkezdjük választott tanfolyamának megszervezését


Online és tantermi tanfolyamok

A 34 nyelv bármelyikén is szeretne tanulni, választhat online és tantermi tanfolyamaink közül.

Online képzéseink a résztvevővel/résztvevőkkel egyeztetett digitális platformon kerülnek megtartásra.

A tantermi órák Budapest belvárosában az V. kerület, Képíró Irodaházban (1053, Budapest, képíró utca 9.) kerülnek megtartásra, ahol ügyfélszolgálatunk is működik.


Nyelvtanfolyamok magyarul nem beszélőknek

Amennyiben Ön magyarul nem beszélő ismerőse számára keres nyelvtanfolyamot, akkor figyelmébe ajánljuk nyelvtanfolyamainkat különböző közvetítőnyelvek alkalmazásával. Ez esetben az oktatás nyelve nem magyar, hanem egy, a résztvevővel egyeztetett nyelv (pl. angol, német).

Igény szerint arra is kínálunk lehetőséget, hogy a képzéseken az oktatás nyelve is kizárólag a célnyelv legyen.


Általános és szaknyelvi nyelvtanfolyamok, valamint speciális tréningek

Tanfolyamaink fő célkitűzése a kiemelkedő hatékonyság, melynek alapja a résztvevők igényeinek maximális figyelembevétele.

Iskolánkban választhat általános és szaknyelvi képzések és speciális tréningek közül.
Az általános nyelvi tanfolyamaink követik a KER (Közös Európai Referenciakeret) által meghatározott nyelvi követelményrendszert.

Szaknyelvi tanfolyamaink lehetőséget biztosítanak Önnek arra, hogy olyan módon fejlessze nyelvtudását, mely legjobban megfelel tanulmányainak, illetve a munkahelyi elvárásoknak. Szaknyelvi tanfolyamaink célja a nyelvek alkalmazás-központú elsajátítása, illetve a nyelvtudás szakterületnek megfelelő adekvát ismeretekkel történő bővítése. Az alábbi területeken kínálunk szaknyelvi képzéseket:
– üzleti
– gazdasági
– egészségügyi
– műszaki
– kereskedelmi
– vendéglátó ipari

Speciális tréningjeink a nyelvtudás gyakorlati használhatóságának növelését célozzák meg. Az alábbi képzések közül választhat:
– nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam
– idegen nyelvű egyetemi tanulmányokra felkészítő tanfolyam
– turista nyelvtanfolyam
– állásinterjúra felkészítő tréning
– országismereti tréning
– interkulturális tréning


Nyelvi szintek 

Akár egy új nyelvet szeretne elkezdeni tanulni, akár meglévő nyelvismereteit szeretné felfrissíteni és fejleszteni, nyelviskolánkban talál megfelelő szintű nyelvi képzést, nagy tanfolyami választékunkban. Az alábbi szinteken indítjuk általános nyelvi tanfolyamainkat:
– Kezdő
– Újrakezdő
– Minimumszint (A1)
– Alapszint (A2)
– Erős alapszint (A2+)
– Küszöbszint (B1)
– Erős küszöbszint (B1+)
– Középszint (B2)
– Erős középszint (B2)
– Haladó (C1)
– Erős haladó (C1+)

Nyelvtanfolyamaink moduláris rendszerben épülnek egymásra, így a fenti szinteken belül több modul elvégzése során lehet egyik nyelvi szintről a másik nyelvi szintre jutni.

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamaink elérhetők A2 (Alapszint), B1 (Küszöbszint), B2 (Középszint) és C1 (Haladó) szinten.
Szaknyelvi tanfolyamaink A2+ (Erős alapszint) szint felett érhetők el.


Nyelvtanfolyamok óraszáma

Iskolánkban egy nyelvtanfolyami modul óraszáma 24 tanóra (24 x 45 perc).

Amennyiben csoportos tanfolyamra jelentkezik, akkor egy tanfolyami modulra, azaz 24 tanórára iratkozik be. Az egyes modulok elvégzését követően lehet a következő modulba lépni egy újabb regisztráció segítségével.
Egyéni nyelvtanfolyam esetén a képzési óraszám eltérhet a moduláris  óraszámtól, így egyeztetés által kerül meghatározásra.

Nyelvtanfolyamok intenzitása szabadon választható.

Ön munka, vagy tanulmányok mellett szeretne szabadidejében tanulni?
Amennyiben Ön lassabb tempóban, hosszabb időkeretben szeretne nyelvet tanulni, akkor jelentkezzen alapóraszámú nyelvtanfolyamainkra, mely heti 2-7 tanórás tanfolyami részvételt jelent.

Ön szeretne viszonylag gyors nyelvi fejlődést elérni, de a tanulás mellett egyéb kötelezettségei is vannak?
Válassza félintenzív tanfolyamainkat, melyek heti óraszáma 8 és 15 tanóra között mozog.

Ön rövid időráfordítással, gyorsan szeretne nyelvet tanulni?
Jelentkezzen intenzív tanfolyamainkra, melyek heti óraszáma 16-25 tanóra között mozog.

A fenti három kategórián belül (intenzív, félintenzív, alapóraszám) is lehetőséget adunk Önnek arra, hogy Ön határozza meg az Ön számára legoptimálisabb heti óraszámot.
Az alapóraszámú modellben a legnépszerűbbek heti 2 x 2 tanórás nyelvtanfolyamaink, ahol a résztvevők minden héten 2 alkalommal 90 percben tanulnak.
A félintenzív tanfolyami modellben a leggyakrabban választott a heti 10 tanórás nyelvtanfolyam, ahol munkanapokon 2 tanórában (90 perc) tanul a résztvevő.
Az intenzív tanfolyami modellben a tanfolyami résztvevők eddig leginkább a heti 25 tanórát preferálták, ami munkanapokon 5 tanórán történő részvételt jelent.

Rugalmas órarend

Ha nyelviskolánkat választja, mi olyan órarendet biztosítunk Ön számára, mely leginkább alkalmazkodik egyéb elfoglaltságaihoz!
A jelentkezés során felmérjük, hogy Ön milyen idősávokban és mely napokon érne rá részt venni a nyelvórákon és ennek megfelelően alakítjuk ki nyelvtanfolyama órarendjét.

Csoportos képzések esetén egy, az összes résztvevő által megfelelőnek tartott időpontra ütemezzük az órákat.


Jelentkezés módja

Tanfolyamainkra jelentkezhet személyesen ügyfélszolgálatunkon.
Telefonon, e-mailben.

Jelentkezését követően oktatásszervezőink megkezdik a kiválasztott képzés előkészítését.
Egyéni nyelvtanfolyamaink a beiratkozástól számított 1 héten belül indulnak.
Csoportos nyelvtanfolyamaink esetén a jelentkezéskor kiválasztott tanfolyami intenzitást és órarendigényt, valamint a jelentkező aktuális nyelvi szintjét összevetjük az azonos nyelvből ugyanazon nyelvi szinten jelentkezők igényeivel. A csoportos nyelvtanfolyamok azt követően indulnak, hogy megfelelő számú azonos igényű nyelvtanuló jelentkezett.