Szaknyelvi és speciális tanfolyamaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy ezen képzéseink résztvevői olyan speciális ismeretanyaghoz jussanak, mely elősegíti számukra konkrét céljaik elérését, legyen szó egy vizsgára való felkészülésről, nemzetközi cégnél történő munkavállalásról, külföldi egyetemi tanulmányokról, idegen nyelven történő munkavégzésről, más országba költözésről, utazásról, vagy egy nyelvi készség extra fejlesztéséről.

Szaknyelvi képzések

Ha Ön munkájában szeretné használni a nyelvet, vagy egyetemi tanulmányai során szeretne idegen nyelvű szakirodalmat olvasni és nemzetközi konferenciákon részt venni, akkor az ehhez szükséges szaknyelvi ismereteket tanulhatja meg a kiválasztott szaknyelvi tanfolyamon.

Ajánlatunkban a következő szakterületek szerepelnek:

üzleti, gazdasági, egészségügyi, kereskedelmi, műszaki, vendéglátó ipari


Speciális képzések

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam

Ha Ön nyelvvizsgát szeretne tenni, akkor az elvárt nyelvtudás megszerzésén túl, vizsgaspecifikus gyakorlási lehetőséget kínálunk nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamainkon, az Ön által kiválasztott nyelvvizsga feladattípusainak begyakorlásán keresztül.
Vállaljuk igény szerint a tanfolyami résztvevők felkészítését az iskolánkban oktatott nyelvekből minden, Magyarországon letehető és számos nemzetközi nyelvvizsgára a kiválasztott szinten (A2, B1, B2, C1).

Felkészítés nyelvi érettségi vizsgára

Tanfolyami hallgatóinkat felkészítjük igény szerint közép- és emelt szintű érettségi vizsgára a kiválasztott nyelvből.

Külföldi egyetemi tanulmányokra felkészítő tanfolyam

Ha egy nyelvtanuló egy külföldi egyetemen szeretne egyetemi tanulmányokat végezni, akkor számára a külföldi egyetemi tanulmányokra felkészítő képzés a leghatékonyabb, ahol megtanulja a választott szakához kapcsolódó szakszókincset, az adott nyelvből az esszéírás követelményeit, vagy a sikeres prezentáció tartásához szükséges nyelvi ismereteket.

Állásinterjúra felkészítő nyelvtanfolyam

Ön egy idegennyelvű állásinterjúra készül?
Jelentkezzen állásinterjúra felkészítő nyelvtanfolyamunkra, mely számos nyelvből elérhető!

Ezt a nyelvtanfolyamunkat mindazok számára ajánljuk, akik állásinterjún szeretnének részt venni akár külföldön, akár egy nemzetközi cégnél/intézménynél Magyarországon. A tanfolyam programjába beletartozik, többek között, az adekvát önéletrajz és motivációs levél megírása, az előzetes pszichológiai tesztekre való nyelvi felkészülés, valamint az állásinterjún történő szereplés modellezése.

Turista nyelvi tanfolyam

Ha egy érdeklődő utazni készül és a kiválasztott országban szeretné tudni megértetni magát, például egy étteremben, szállodában, vagy városnézés közben, illetve helyi barátokat szeretne szerezni, akkor számára ideális az általunk kínált turista nyelvtanfolyam, ahol rövid idő alatt hatékonyan tudja elsajátítani a szükséges alap nyelvi ismereteket.

Országismereti tréning

Minden érdeklődőnek ajánljuk ezt, az iskolánkban oktatott egyes nyelvekhez kapcsolódó tréningünket, aki az idegen nyelven túl, az adott nyelvet beszélők kultúrájával, szokásaival, hagyományaival, történelmével és irodalmával is meg szeretne ismerkedni. Az országismereti tanfolyamok megtartásra kerülhetnek magyarul, angol nyelven, vagy az adott ország nyelvén.
Figyelmébe ajánljuk a Magyarországra érkező és itt letelepedni vágyó külföldieknek speciális tréningjeinket, melyek gyakorlati bevezetést adnak a magyarországi mindennapokba, illetve betekintést nyújtanak a magyar kultúrába.

Interkulturális tréning

Az interkulturális tréningjeink segítségével jobban megismerheti az egyes kultúrák szokásait, viselkedési módját és hagyományait annak érdekében, hogy magabiztosan és sikeresen tudjon érvényesülni egy nemzetközi vállalatnál, vagy intézménynél, illetve jól be tudjon illeszkedni új lakohelyén, ha más országban készül letelepedni.
Interkulturális tréningjeink az alábbi földrajzi régiókhoz kapcsolódóan érhetők el:

Japán, Franciaország, spanyolajkú Dél-Amerika, Magyarország, India

Vállalatok számára fejlesztettük ki “Vállalati interkulturális menedzsment tréningjeinket”