https://www.interlanguage.hu/szaknyelvi-specialis-kepzesek/

Az iskolánk által oktatott 34 nyelv mindegyike elérhető vállalati/intézményi tanfolyam keretében. Nemzetközi vállalatok/intézmények magyarul nem beszélő képviselői részére ajánljuk különböző közvetítő nyelv bevonásával tartott képzéseinket.

A vállalati/intézményi nyelvi képzéseink igény szerint, a Megbízó által meghatározott helyszínen kerülnek megtartásra, vagy lehetőség van arra is, hogy a tanórák helyszínéül Budapesten a Képíró Irodaházban található központunk szolgáljon.

Igény szerint bármely nyelvi képzésünk online formában is lebonyolítható.

Általános nyelvtanfolyamok és szaknyelvi/speciális képzések

Vállalati/intézményi tanfolyami kínálatunkban egyaránt szerepelnek általános nyelvi képzések, valamint a megbízó vállalat/intézmény profiljának megfelelő szaknyelvi képzések. Minden esetben törekszünk arra, hogy maximálisan kielégítsük megbízóink elvárásait és garantáljuk a lehető legnagyobb hatékonyságot a nyelvtanfolyamainkon. Ennek érdekében a megbízókkal előzetesen egyeztetünk a képzések céljáról, a résztvevő munkavállalók felé támasztott nyelvi elvárásokról és ennek megfelelően alakítjuk ki tanfolyamaink tematikáit.

A szaknyelvi területek közül az alábbiak tanulására van lehetőség iskolánkban:

üzleti, gazdasági, egészségügyi, kereskedelmi, műszaki, vendéglátó ipari

A szaknyelvi tanfolyamokon kívül további nyelvi felkészítést biztosítunk a munkavállalók számára, igény szerint egyes nyelvi készségek terén, illetve olyan területeken, ahol munkavégzés során az idegen nyelv magas szintű használatára van szükség, például beszédkészség-fejlesztő tréning, íráskészség-fejlesztő tréning, üzleti levelezés-tréning, idegen nyelvű prezentációk tartására felkészítő tréning.

Megbízóink igényei szerint nyitottak vagyunk minden olyan területen nyelvi háttérfejlesztést nyújtani az érintett munkavállalóknak, ahol ezt munkájuk megköveteli.

Vállalati/intézményi nyelvtanfolyamaink a nyelvi szintek széles skáláját kínáljuk:

Kezdő, újrakezdő, A1, A2, A2+, B1, B1+, B2, B2+, C1, C1+

Vállalati/intézményi nyelvtanfolyamainkon egyéni képzéseket és kiscsoportos tanfolyamokat is kínálunk a megbízó igénye szerint.

Vállalati/intézményi képzéseink az év bármely időszakában indíthatók előzetes egyeztetést követően.

Kérem vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen árajánlatot!

Vállalati/intézményi tanfolyamaink lebonyolítása során az előkészítési szakasztól a képzések lezárásáig szorosan együttműködünk a Megbízó képzésekért felelős munkatársaival.
Folyamatosan tájékoztatjuk őket a képzések során az egyes résztvevők nyelvi előrehaladásáról.
Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a nyelvi képzések menetéről, a rendszeres tesztek és belső képzészáró vizsgák eredményéről.

Tervezett vállalati/intézményi nyelvi képzéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és kérjen árajánlatot munkatársainktól!

Nyelvi tesztelés

Igény szerint vállaljuk vállalatoknál/intézményeknél nyelvi tesztelés lebonyolítását meglévő munkavállalók esetében, vagy az állásinterjú részét képző nyelvi tesztelés formájában.
A részletekért kérem forduljon munkatársainkhoz!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani speciális, nemzetközi vállalatok/intézmények számára összeállított alábbi tréningjeinket:

Nemzetközi üzleti kultúrák közötti kommunikáció/Interkulturális Menedzsment

Ha szeretné megismerni a kultúrák közötti különbségeket, elősegíteni a sikeres nemzetközi üzleti kapcsolatfelvételt, biztosítani a hosszú távú partneri kapcsolatokat, valamint a sikeres és hatékony együttműködést a multikulturális cégek munkavállalói és a menedzsment között, jelentkezzen tréningjeinkre!

Interkulturális menedzsment tréningjeink a BAc&Co Ltd. és nyelvi központunk együttműködésében kerülnek megtartásra:

https://bacsco.com/interkulturalis-menedzsment/

Tréningjeink tematikájában szerepel, többek között: a kultúrák közötti különbségek és a protokoll, valamint az etikett bemutatása, betekintés nyújtása a vállalati hierarchiába és bevezetés a sikeres üzleti tárgyalásokba.

A nemzetközi üzleti kultúrák közötti kommunikáció tréningjeink az alábbi földrajzi régiókhoz kapcsolódóan érhetők el az alábbi nyelveken:

 • Japán
 • Spanyolajkú Dél-Amerika
 • Franciaország
 • Németország
 • India
 • Svédország
 • Dánia
 • Norvégia
 • Skandinávia
 • Magyarország

Oktatóink:

A képzéseket olyan vállalati tapasztalattal is rendelkező antropológusok, szociológusok, interkulturális menedzsment szakértők, tanárok, újságírók, illetve olyan oktatók tartják, akik, végzettségükön túlmenően mélyreható személyes tapasztalattal is rendelkeznek az adott kultúra sajátosságaival kapcsolatban, valamint az interkulturális konfliktusok természetét jól ismerik.

Képzés típusa: Kontakt / Online

Kurzus típusok:

 1. Moduláris Interkulturális Menedzsment (3-5 napos képzés)
 2. Interkulturális Menedzsment Gyorstalpaló (2 napos képzés)
 3. Élet és munkavégzés idegen kultúrában (2 napos képzés)
 4. Üzletkötés és üzletvitel idegen kultúrák között (1 napos képzés)