Az iskolánk által oktatott 33 nyelv mindegyike elérhető vállalati/intézményi tanfolyam keretében. Nemzetközi vállalatok/intézmények magyarul nem beszélő képviselői részére ajánljuk különböző közvetítő nyelv bevonásával tartott képzéseinket.

A vállalati/intézményi nyelvi képzéseink igény szerint, a Megbízó által meghatározott helyszínen kerülnek megtartásra, vagy lehetőség van arra is, hogy a tanórák helyszínéül Budapesten a Képíró Irodaházban található központunk szolgáljon.

Igény szerint bármely nyelvi képzésünk online formában is lebonyolítható.

Általános nyelvtanfolyamok és szaknyelvi/speciális képzések

Vállalati/intézményi tanfolyami kínálatunkban egyaránt szerepelnek általános nyelvi képzések, valamint a megbízó vállalat/intézmény profiljának megfelelő szaknyelvi képzések. Minden esetben törekszünk arra, hogy maximálisan kielégítsük megbízóink elvárásait és garantáljuk a lehető legnagyobb hatékonyságot a nyelvtanfolyamainkon. Ennek érdekében a megbízókkal előzetesen egyeztetünk a képzések céljáról, a résztvevő munkavállalók felé támasztott nyelvi elvárásokról és ennek megfelelően alakítjuk ki tanfolyamaink tematikáit.

A szaknyelvi területek közül az alábbiak tanulására van lehetőség iskolánkban:

üzleti, gazdasági, egészségügyi, kereskedelmi, műszaki, vendéglátó ipari

A szaknyelvi tanfolyamokon kívül további nyelvi felkészítést biztosítunk a munkavállalók számára, igény szerint egyes nyelvi készségek terén, illetve olyan területeken, ahol munkavégzés során az idegen nyelv magas szintű használatára van szükség, például beszédkészség-fejlesztő tréning, íráskészség-fejlesztő tréning, üzleti levelezés-tréning, idegen nyelvű prezentációk tartására felkészítő tréning.

Megbízóink igényei szerint nyitottak vagyunk minden olyan területen nyelvi háttérfejlesztést nyújtani az érintett munkavállalóknak, ahol ezt munkájuk megköveteli.

Vállalati/intézményi nyelvtanfolyamaink a nyelvi szintek széles skáláját kínáljuk:

Kezdő, újrakezdő, A1, A2, A2+, B1, B1+, B2, B2+, C1, C1+

Vállalati/intézményi nyelvtanfolyamainkon egyéni képzéseket és kiscsoportos tanfolyamokat is kínálunk a megbízó igénye szerint.

Vállalati/intézményi képzéseink az év bármely időszakában indíthatók előzetes egyeztetést követően.

Kérem vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen árajánlatot!

Vállalati/intézményi tanfolyamaink lebonyolítása során az előkészítési szakasztól a képzések lezárásáig szorosan együttműködünk a Megbízó képzésekért felelős munkatársaival.
Folyamatosan tájékoztatjuk őket a képzések során az egyes résztvevők nyelvi előrehaladásáról.
Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a nyelvi képzések menetéről, a rendszeres tesztek és belső képzészáró vizsgák eredményéről.

Tervezett vállalati/intézményi nyelvi képzéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és kérjen árajánlatot munkatársainktól!

Nyelvi tesztelés

Igény szerint vállaljuk vállalatoknál/intézményeknél nyelvi tesztelés lebonyolítását meglévő munkavállalók esetében, vagy az állásinterjú részét képző nyelvi tesztelés formájában.
A részletekért kérem forduljon munkatársainkhoz!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani speciális, nemzetközi vállalatok/intézmények számára összeállított alábbi tréningjeinket:

Nemzetközi üzleti kultúrák közötti kommunikáció

Ha szeretné megismerni a kultúrák közötti különbségeket, elősegíteni a sikeres nemzetközi üzleti kapcsolatfelvételt, biztosítani a hosszú távú partneri kapcsolatokat, valamint a sikeres és hatékony együttműködést a multikulturális cégek munkavállalói és a menedzsment között, jelentkezzen tréningjeinkre!

Tréningjeink tematikájában szerepel, többek között: a kultúrák közötti különbségek és a protokoll, valamint az etikett bemutatása, betekintés nyújtása a vállalati hierarchiába és bevezetés a sikeres üzleti tárgyalásokba.

A nemzetközi üzleti kultúrák közötti kommunikáció tréningjeink az alábbi földrajzi régiókhoz kapcsolódóan érhetők el:

Japán, Franciaország, spanyolajkú Dél-Amerika, Magyarország, India